Ervaringen

Ervaringen van anderen

 • Ik heb veel geleerd bij Twan. Ik ben een jongen die van bewegen houdt, dus we bewegen veel. Tussen het bewegen door leer ik dingen van Twan om rustig te blijven. Ik heb al veel geleerd ik was vroeger snel boos en nu ben ik dat niet meer. Nu denk ik snel of ik ga van 20 terug tellen naar 0 of aan leuke dingen denken dat heb ik allemaal geleerd ik ga ook altijd met plezier heen om dat ik me goed voel om dat ik niet meer snel boos word. En we hebben een klik.

  - Damian de Jong
 • Beheersing. Ik vond het leuk bij Twan en heb veel geleerd. Je deed sportieve spelletjes en dat heeft mij geholpen mij woede te beheersen.Monique/moederDe sessies bij Twan zijn zeer leerzaam voor mijn zoon geweest. Via sport en spel en een stappenplan heeft hij geleerd rustig na te denken alvorens te reageren/boos te worden. Hij is zich meer bewust geworden van zijn houding en gedrag en heeft geleerd er op een positieve manier mee om te gaan. Bedankt Twan!

  - Bram Struker
 • Het was super leuk om bij jou PMT te mogen doen, ik vind het goed dat er mensen zijn die zich hiervoor inzetten. Ik heb er uiteraard heel veel van geleerd en vond het super leuk.Ik heb bijvoorbeeld geleerd hoe ik minder snel boos kan worden, dit vind ik leuk en vooral handig om te leren. Ik vind het bij jou zo leuk omdat ik dingen leer doormiddel van sport. Het was super leuk, en we hebben een leuke tijd gehad (20 x)Groetjes Rik!

  - Rik
 • Leuk!! Ik word minder vaak boos en vond PMT heel erg leuk!

  - Kaj Methorst
 • We hopen dat mede door onze reactie ouders geprikkeld worden om voor jou therapie te kiezen!! Reactie: onze zoon heeft veel bereikt dankzij Twan. Hij voelt als de beste aan wat een kind nodig heeft. Ons kind ging altijd met veel plezier, dat geeft precies aan hoe Twan de therapie tot iets heel bijzonders maakte. Vanuit een hele fijne, warme, rustige en veilige sfeer was er ruimte voor volop ontwikkeling. Echt een unieke ervaring.

  - Jochem en Henriette
 • Verrassend! Mijn ervaringen met Twan waren verrassend goed, ik heb een tijd lang gepraat met psychologen maar praten lag mij minder met stilzitten. Toen mij PMT voorgesteld werd was ik enorm verrast! Ik kreeg Twan, bepaalde onderwerpen die ik besprak met andere psychologen en stilzittend bespraken we nu met oefeningen. Daarnaast is Twan heel erg fijn om te hebben als PMT-er omdat hij een beetje meedenkt in mijn hoofd hij weet hoe de jeugd in elkaar steekt. Hij heeft mij veel geleerd en ben blij dat ik bij hem PMT heb gehad!

  - Paul van Dommelen
 • Awesome! Normaal gesproken wist ik bij hulpverleners precies wat ik moest zeggen zodat ze stopten met zeuren. Bij Twan zit dat anders. Hij heeft snel door wat er aan de hand is. In het begin is dat irritant omdat je er dan over moet praten enzo, maar later is het goed omdat hij ook goede oplossingen met je bedenkt. En hij is wel awesome, want je mag gewoon schelden als je dat wil.

  - Kelly
 • Mijn ervaringen met Twan zijn ‘Wow en heel goed’. Ik was naar psychologen en specialisten geweest, maar dat hielp amper tot niet. Nu ik bij Twan zit gaat het onverwachts veel beter, door de manier van denken, aanpakken en omdat hij zelf ook nog aan de jonge kant is is het verband leggen makkelijker.

  - Davy Hunter
 • Wij gingen met onze zoon Brandon naar Twan, omdat hij veel last had van woede-aanvallen. Het was verbazingwekkend dat Twan Brandon zo snel op zijn gemak wist te stellen en haarfijn aanvoelde waar het probleem precies zat. In die korte periode is hij veel evenwichtiger en meer ontspannen geworden. En als hij boos wordt, dan is dat veel minder intens en van kortere duur. Kortom wij zijn meer dan tevreden dat de PMT zo goed voor onze zoon heeft gewerkt en wij kunnen Twan dan ook van harte aanbevelen aan alle kinderen die op wat voor een gebied dan ook hulp nodig hebben.

  - Brandon en ouders
 • Twan is aardig en sociaal! Ik kon mijn woede niet goed beheersen, maar door oefeningetjes ging het steeds beter. We deden bijvoorbeeld 1…2….3….; dat is bijvoorbeeld 1 lopen, 2 hardlopen en 3 rennen. Ik zelf vond dat heel leuk en fijn. Nu wordt ik niet zo snel meer boos op mensen. En Twan verzint hele leuke oefeningen, waarbij je veel leert maar niks door hebt. En hij is aardig en sociaal.

  - Ravi

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Ouders

Wilt u als ouder meer informatie?
Klik hier

Jeugdigen

Benieuwd naar informatie voor jeugdigen?
Klik hier

Kinderen

Heeft u informatie nodig over onze behandelingen voor kinderen?
Klik hier

  Meld je direct aan!

  Dan nemen wij spoedig contact met je op


  Powered by